Ga naar hoofdinhoud

Voor goedkope, maar zeer effectieve rijlessen in Enschede, ben je bij Vijfde Versnelling aan het goede adres. Onze deskundige en enthousiaste rijinstructeurs bieden de rijlessen waar jij naar op zoek bent. Wij hechten veel belang aan een gedegen opleiding, maar houden tegelijkertijd ook de prijs in de gaten, zodat je voor een redelijke prijs op de juiste manier wordt opgeleid voor het rijexamen.

Jouw wensen centraal

Wij bieden rijlessen aan in de hele regio. Zo leer je bij onze rijschool, rijden in de stad, over de snelweg en op het platteland. Door op verschillende tijden, rijlessen te volgen, ben je straks klaar om volledig zelfstandig, op een verantwoorde manier de openbare weg op te gaan. Bij onze rijlessen houden wij vast aan jouw wensen. Zo zijn wij erg flexibel met onze lestijden en kun je rijles in je eigen tempo bij ons volgen.

Maak vrijblijvend kennis

Wil je graag eerst kennis maken met onze rijschool in Enschede? Dat kan. Je kunt bij ons terecht voor een gratis proefles. Deze les is bedoeld om kennis te maken en te beoordelen hoeveel rijlessen je uiteindelijk ongeveer nodig zult hebben voor het behalen van je rijbewijs. Dit advies kun je meenemen bij het maken van de keuze voor een passend lespakket. Daarnaast kun je ook zelf beoordelen of de rijschool en rijinstructeur voldoet aan jouw verwachtingen, voordat je de definitieve keuze maakt voor rijlessen in Enschede bij onze autorijschool.

Back To Top