Ga naar hoofdinhoud

Ben je op zoek naar een rijschool voor rijles in Enschede? Dan ben je bij Vijfde Versnelling aan het juiste adres. Bij ons kun je autorijlessen en theorielessen volgen die worden aangeboden door professionele instructeurs. Deze rijopleiders zijn allemaal niet rokend en hebben een cursus gevolgd om doelgericht om te gaan met autisme en faalangst.

Deskundig en klantgericht

Al vele jaren boeken wij succes met onze rijles. Zo wordt de lijst met geslaagden ieder jaar langer en weten steeds meer mensen ons te vinden voor een professionele rijles. Mensen waarderen ons doorgaans om onze deskundigheid en klantgerichtheid.

Neem een kennismakingsles

Wij hebben geen wachtlijsten voor rijles in Enschede, waardoor je bij ons snel aan de slag kunt en spoedig je rijbewijs in handen hebt. Daarbij is het mogelijk om een eerste kennismakingsrijles bij ons te nemen, zodat wij kunnen inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt voor het halen van je autorijbewijs. Bovendien kun je zo zelf kennismaken met onze instructeur, voordat je een lespakket bij ons afneemt.

Meest voordelige lespakket

Zodra je het aantallen lessen weet die je ongeveer nodig zult hebben, kun je daarbij het meest voordelige lespakket kiezen, zodat je goedkoper uit bent, dan wanneer je losse rijlessen neemt. Bekijk op deze website de prijzen voor het nemen van rijles bij onze rijschool en maak direct een afspraak.

Back To Top