Ga naar hoofdinhoud

Woon je in Hengelo en wil je graag je rijbewijs halen? Kom dan naar Vijfde Versnelling. Wij streven ernaar om jou zo goed mogelijk op te leiden in je eigen tempo, zodat je binnen afzienbare tijd op kunt voor je rijexamen. Het halen van je rijbewijs in Hengelo is bij ons in goede handen. Je wordt bij ons opgeleid door deskundige instructeurs die een gedegen opleiding hebben afgerond.

Volledige controle

Wij leren je het voertuig volledig onder controle te krijgen en bewust aan het verkeer deel te nemen, zodat je het rijbewijs kunt halen en geheel zelfstandig de weg in Hengelo op kunt. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je gevaarlijke situaties leert voorkomen en zonder zorgen de openbare weg kunt betreden.

Spoedopleidingen

Een rijbewijs kun je bij onze autorijschool ook met spoed halen. Dat betekent dat je al in vijf dagen wordt klaargestoomd voor je rijbewijs. Echter zijn er ook spoedopleidingen mogelijk die je in twee, drie of vier weken kunt afronden. Hiervoor hebben wij interessante aanbiedingen beschikbaar.

Aarzel niet langer

Heb je last van faalangst of ben je autistisch? Geen probleem, onze rijinstructeurs weten daar optimaal mee om te gaan, zodat zij jou op relatief korte termijn aan het gewenste rijbewijs in Hengelo kunnen helpen. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met onze rijschool voor een eerste kennismaking en meer informatie over onze rijopleidingen.

Back To Top