Ga naar hoofdinhoud

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs in Enschede halen? Kies dan voor Vijfde Versnelling. Onze rijschool biedt al vele jaren met veel succes autorijles en heeft inmiddels al een lange lijst met geslaagden. Naast autorijlessen, kun je bij ons ook theorieles in ons leslokaal in Enschede volgen, zodat je de volledige opleiding kunt doorlopen en op relatief korte termijn kunt beschikken over het gewenste rijbewijs.

Les in je eigen tempo

Als je liever wat langer over de autorijlessen wilt doen, dan is dat uiteraard ook bij ons mogelijk. Wij bieden lessen aan in ieders eigen tempo, zodat er niets wordt overhaast en je echt klaar bent om het rijexamen met succes af te ronden. Gedurende de lessen zullen wij je regelmatig informeren over de voortgang en de zaken waar je nog aan kunt werken.

Kosten besparen

Wanneer je vooraf een eerste kennismakingsles in Enschede volgt, kunnen wij je adviseren over het aantal lessen die je nodig zult hebben. Met dit advies kun je het lespakket uitkiezen dat het best bij jou aansluit, waardoor je kosten kunt besparen voor het halen van je rijbewijs.

Faalangst en autisme

Onze instructeurs weten exact hoe zij moeten omgaan met faalangst en mensen met autisme. Door de opleiding toe te spitsen op jou als persoon, kunnen wij samen het beste resultaat behalen. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak voor je eerste rijles of vraag ons om meer informatie voor het behalen van je rijbewijs in Enschede.

Back To Top