Ga naar hoofdinhoud

B-Auto Budgetpakketten

Bijna iedereen die 17 of 18 wordt, gaat nog naar school of volgt een vervolgopleiding en is dus nog student. Zij kunnen profiteren van onze voordelige rijlessen, de zogeheten Budgetpakketten.

B-Auto Spoedcursus

Wil jij graag snel jouw rijbewijs halen, dan kunnen wij jou een snelcursus aanbieden. Deze snelcursus duurt 5, 6, 7, 8, 9 of 10 dagen. Het kan natuurlijk ook in 2, 3, 4, 5 of 6 weken. De keuze is aan jou.
Wel moet je jouw theoriecertificaat hebben behaald voordat je aan deze spoedcursus begint.

B-Auto – Rijles volgens de Methodische Instructie

Ben jij iemand die de opleiding in stappen wil doen en/of heb je last van faalangst? Hiervoor hebben wij speciale instructeurs in dienst.
Daarnaast zijn zij autismevriendelijk.
Bij ons kun je dus in jouw eigen tempo en met de juiste begeleiding het rijbewijs halen

B-Auto – Automaat

Vroeger zei men: “een auto met automaat, dat is voor oude mensen. Nee, ik schakel liever”. De schakelauto biedt in het hedendaagse drukke verkeer zeker voordelen. Maar bij een automaat is het minder vermoeiend rijden. Doordat er minder handelingen moeten gebeuren, zul

Caravan training (voor een veilige vakantie)

Wil je veilig op de de weg en heb je geen E bij B, neem dan 2 à 3 uur les en je verhoogt je eigen veiligheid en die van je medeweggebruikers. Je hebt meer kennis en je kunt veel beter met de caravan omgaan. Met een caravan training ga je veilig op vakantie!

Opfriscursus B-Auto

Al een tijdje niet gereden of erg onzeker in het toch wel drukke verkeer van tegenwoordig? Volg dan onze opfriscursus. In deze training word je weer even op allerlei verkeersregels geattendeerd en zul je je weer een stuk veiliger voelen.

Rijvaardigheids- en veiligheidstraining

Je kunt een rijvaardigheidstraining volgen met je éigen rijinstructeur , deze is daar speciaal voor opgeleid en geeft de cursus zelf. Dit houd in dat wij zelf de rijvaardigheidstraining geven op de baan van de VVCR Europa te Rijssen. Ook ouders van leerlingen kunnen zich hiervoor aanmelden . De cursus wordt bij voorkeur gegeven tussen de Tussentijdse Toets en het Praktijkexamen , omdat dat een goed moment is om je rijvaardigheid sterk te bevorderen en meer voertuigcontrole te krijgen. Je kunt leren hoe jij straks je voertuig beter onder controle kunt houden en het geeft je meer inzicht in het remmen en rijden bij verschillende snelheden en op verschillende type weggedeeltes. Deze training kan natuurlijk ook na het examen gedaan worden .
Misschien is het leuk om dit samen met anderen te doen; met familie en vrienden deze leuke training te ervaren. En natuurlijk is het een mooi cadeau om te geven, maar ook om te krijgen! Vraag naar onze waardebon.
Tot het einde van dit jaar hebben we een mooie actie!
Zie voor de prijzen van alle opleidingen onze prijslijst. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Back To Top