Ga naar hoofdinhoud
niet rijdende auto verkopen

Een niet rijdende auto verkopen

Hoe verkoop je een niet rijdende auto?

Rijdt jouw auto niet meer? Tegenwoordig zien we bij de Vijfde Versnelling steeds vaker dat kapotte auto’s aan de kant worden gezet als ze het niet meer doen. Dat is zonde, want je kunt gewoon nog geld verdienen aan je sloopauto. Wil jij je sloopauto verkopen in de regio van Amersfoort? Neem dan contact op met een autosloperij bij jou in de buurt.

Wat gebeurt er met kapotte auto’s?

In de praktijk zien we vaak dat veel mensen die een kapotte auto voor de deur hebben staan deze wel willen laten repareren, maar daar simpelweg niet aan toe komen. Zo’n auto blijft dan jarenlang stil staan en kan daardoor niet gemakkelijk meer gerepareerd worden. Heb jij een kapotte auto voor de deur staan en weet je niet wat je ermee moet? Verkoop hem dan aan een autosloperij, deze komt de auto voor je ophalen en je kunt er ook nog flink wat geld mee verdienen! Is de sloopauto ouder dan 15 jaar? Dan kun je een prijs rekenen van tussen de vijf en tien cent per kilo, deze prijs vermenigvuldig je vervolgens met het gewicht van de auto. Zo levert een auto van duizend kilogram tussen de 50 en 100 euro op.

niet rijdende auto verkopen

Snel van je auto af

Op het platteland komt het vaak voor dat mensen nog ergens op hun erf of in de schuur een oude, kapotte auto hebben staan die ze ooit nog wilden laten repareren. Vaak komt dat er niet van, en op een gegeven moment moet de auto dan op worden geruimd. De meeste mensen weten niet dat een autosloperij de auto ook voor hen komt ophalen. Ze weten niet hoe ze de auto naar de sloper moeten vervoeren en daarom laten ze hem thuis staan. Door een autosloperij in de buurt op te bellen ben je snel van je auto af en krijg je er ook nog een leuk geldbedrag voor.

Back To Top