Ga naar hoofdinhoud
Rijschool laadpaal

Meer klanten voor uw rijschool dankzij laadpalen voor bedrijven

Laadpalen als milieuvriendelijk gebaar

Steeds meer mensen rijden met een elektrische auto. Zo gaan ook steeds meer rijscholen over op auto’s die elektrisch rijden. Rn dat is goed nieuws. Maar al die auto’s moeten soms ook worden opgeladen. Daarom staan bij steeds meer rijscholen de zogenaamde zakelijke laadpalen. Zo kunnen de instructeurs hun elektrische auto opladen. Heeft u geen laadpaal bij uw rijschool staan? Wij vertellen u in dit blog waarom laadpalen voor bedrijven onmisbaar zijn voor uw rijschool.

Investeer in service

Met laadpalen voor bedrijven kunt u nieuwe klanten en instructeurs aan u binden. Het is een service waarmee ze de hele dag hun lessen en examens kunnen geven zonder extra kosten. Zo kunnen ze de auto opladen terwijl ze een theorieles geven of even pauze houden. Het is een investering die u op de korte tijd niet direct iets oplevert. Maar die goede service kan wel het verschil maken, waardoor u meer lessers en instructeurs aan u kunt binden. Zo is ook de laadpaal voor bedrijven een kleine investering die uw rijschool op de langere termijn meer kan opleveren.

Oog voor milieu

Met een laadpaal bij uw rijschool laat u zien dat u met een van oudsher milieuvriendelijk product toch wat aan het milieu wil doen. U blijft niet vastzitten in oude patronen, maar staat open voor innovatie en nieuwe oplossingen. Dat is wat u wilt uitstralen met uw rijschool. Daarnaast laat u zien dat u investeert in duurzame alternatieven. Ook dit is iets wat iedereen tegenwoordig steeds vaker meenemen bij hun afweging om voor uw kiezen. Zeker wanneer ze nog twijfelen tussen u of de concurrent kan dit net het laatste zetje zijn dat mensen over de streep trekt.

Wilt u ook een laadpaal voor bedrijven laten plaatsen bij uw rijschool? Neem dan gerust contact op met een geschikte leverancier. Wil je meer blogs over auto’s lezen? Klik dan op de link!

Back To Top