Ga naar hoofdinhoud
Activiteiten in Nijmegen

Gezellige uitjes in Nijmegen

Eindelijk er weer op uit

Na het lange thuis zitten is het heerlijk om er weer even tussenuit te kunnen. Natuurlijk moet u wel de corona regels in acht nemen, maar er is weer meer mogelijk! Het is zonde om hier geen gebruik van te maken. Pak dus lekker de taxi richting Nijmegen centrum en bezoek daar de leuke beurzen, markten en kringloopwinkels. In dit blog vertellen wij u meer over taxi’s en de leuke uitjes die u in Nijmegen kunt beleven.

Bezoek een van de leuke beurzen in Nijmegen

Markten en beurzen bezoeken is een heerlijk uitje om volop van te genieten. Pak de taxi richting het Jan Massinkhal en bezoek daar de spirituele-, Japanse- of sieradenbeurs. Bekijk de mooie spullen die de mensen handgemaakt hebben. Daar zit vast en zeker iets leuks voor u tussen. U kunt hier uren zoet mee zijn. Vaak zijn er ook diverse horecagelegenheden om een drankje te drinken of een hapje te eten.

Winkelen in Nijmegen Centrum

Heeft u de beurs of markt gezien? Dan kunt u overwegen om ook even Nijmegen stad in te trekken. U vindt hier diverse leuke winkels, tentjes en restaurants. U heeft uw dag in Nijmegen zo vol. De winkels variëren van gamewinkels en kledingwinkels tot interieurspullen en speelgoedwinkels. Elke doelgroep kan er hier lekker op uit.

De taxi haalt u op na de borrel

Bent u klaar met het shoppen en wordt u moe of hongerig? Ga dan langs een van de gezellige cafés of restaurantjes. Ook hier heeft u een diverse keuze uit verschillende keukens. Vraag Google Maps raad waar u naartoe moet. Heeft u lekker gegeten of een borreltje gedaan? Dan komt de taxi u graag ophalen.

Meer weten over de taxi in Nijmegen?

Heeft u een leuke dag in Nijmegen gehad en moet u voor het werk naar het buitenland? De taxi zorgt ook voor luchthavenvervoer vanaf Nijmegen. De taxi brengt u snel van Nijmegen naar het vliegveld. Heeft u nog vragen over taxivervoer rondom Nijmegen? U kunt uw vragen op deze website voor ons achterlaten.

Back To Top