Ga naar hoofdinhoud

Vijfde Versnelling is al jaren actief als professionele autorijschool in Enschede en omgeving. Wij bieden een ruime keuze aan rijopleidingen tegen een zeer aanvaardbare prijs. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze opleidingen en bieden autorijlessen aan in ieders eigen tempo.

Gespecialiseerd in autisme en faalangst

Alle instructeurs van onze autorijschool hebben een gedegen opleiding afgerond en hebben speciale cursussen gevolgd om mensen met autisme en faalangst op een passende wijze autorijles te geven. Met aandacht voor onze leerlingen, weten wij iedereen op de juiste manier te benaderen en op een passende wijze op te leiden, zodat zij op termijn volledig zelfstandig de openbare weg in Enschede kunnen betreden.

Flexibele lestijden

Naast Enschede bieden wij ook rijlessen aan in andere plaatsen in de omgeving. Samen met jou spreken we van te voren af in welk tempo en op welke tijden je de lessen gaat volgen. Hierin zijn wij erg flexibel en is het zelfs mogelijk om al binnen vijf dagen op te kunnen voor het halen je rijbewijs.

Meest geschikte lespakket

Bekijk op deze website welke lespakken onze autorijschool beschikbaar heeft en wat daarvan de prijzen zijn. Na een eerste kennismakingsles, kunnen wij je adviseren over het meest geschikte lespakket en een afspraak maken voor het volgen van autorijles. Neem contact op met onze autorijschool in Enschede en vraag gerust om meer informatie.

Back To Top