Ga naar hoofdinhoud

Met een groep deskundige en enthousiaste instructeurs is Vijfde Versnelling dé partij voor autorijles in Enschede. Wij vinden het belangrijk dat jouw autorijles zorgeloos verloopt en dat jij voor een redelijke prijs het gewenste rijbewijs kunt halen. Doordat wij autorijlessen aanbieden in een groot aantal verschillende plaatsen, hebben wij altijd een passende opleider voor jou beschikbaar in Enschede en omgeving.

Les in je eigen tempo

Onze instructeurs in Enschede hebben allemaal een gedegen opleiding afgerond en worden regelmatig bijgeschoold, zodat zij op de hoogte zijn van de meest actuele ontwikkelingen en jou de autorijles kunnen bieden, die je nodig hebt. In nauw overleg is het mogelijk om in je eigen tempo het rijbewijs te halen. Zo zullen we niets overhaasten, maar er tegelijkertijd wel voor zorgen dat het lestraject niet onnodig veel tijd in beslag neemt, zodat de prijs voor autorijles in altijd relatief laag blijft.

Speciale spoedopleidingen aanbieden

Wanneer je echter autorijles in Enschede met spoed wilt volgen en snel je examen wilt halen, kunnen wij speciale spoedopleidingen aanbieden. Zo is het mogelijk om al binnen vijf dagen klaar te zijn voor het rijexamen. Bovendien kunnen wij ook spoedopleidingen voor twee, drie en vier weken bieden. Dit is geheel aan jou.

Heb je nog vragen?

Vraag ons gerust om meer informatie als je nog vragen hebt. Als je het contactformulier op deze website invult en verstuurt, kunnen wij je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail bereikbaar voor meer informatie over autorijles.

Back To Top